Overkapping

Ook zijn er op de overkappingen verschillende daken mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een zadeldak, een plat dak, een piramidedak of een drentse kap. Natuurlijk zijn er nog veel meer daken mogelijk. Klik hiervoor op de button “offerte aanvragen” en kies uw gewenste dak. Op de daken zijn ook verschillende dakbedekkingen mogelijk. Ook hier kunt u uit kiezen als u bij ons een offerte aan gaat vragen.

Als u uw gewenste overkapping heeft gekozen, kunt u er ook voor kiezen om er wanden in te laten bouwen. Zo voorkomt u natuurlijk dat u aan bepaalde zijden tocht heeft, of dat de regen naar binnenkomt. U kunt altijd contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

Als u nog geen ondergrond heeft liggen, of nog geen gewenste ondergrond er heeft liggen, kunt u er voor kiezen om houten vlonders te laten leggen onder uw veranda of prieel. Dit heeft een warme gezellige uitstraling, waardoor u nog meer een eigen plek in uw tuin creëert. Vraag ons naar de verschillende soorten vlonders.

Hoogwaardig hout

Voor onze blokhutten, garages en veranda’s gebruiken wij hoogwaardig, in de oven gedroogd hout dat afkomstig is uit Noord-Europese landen met een koud klimaat. Door het koude klimaat groeien de bomen langzaam en daarom liggen de groeiringen dicht bij elkaar. Dit maakt het hout stabieler en duurzaam. We verminderen ook de krimp van hout door speciale droogkamers te gebruiken om ons hout te drogen tot een vochtgehalte van ongeveer 14% -16%.